O nama

 

Reč direktora:

 

Poštovani,

Zadovoljstvo mi je da Vam poželim dobrodošlicu na prezentaciju firme Dekonta d.o.o.

Prošlo je 18 godina od kako je Dekonta u Srbiji počela sa radom. Rasli smo i jačali zajedno sa svojim klijentima i kroz svaki projekat pružali svoj maksimum, uvek učeći nešto novo. Danas se možemo pohvaliti velikom bazom znanja koju čine stotine uspešnih projekata, kao i kompetentnim ljudima koji mogu da odgovore na sve poslovne izazove.

Lidersku poziciju na tržištu nismo stekli širokom ponudom usluga, već načinom na koji te usluge realizujemo, duboko verujući da je zadovoljan klijent najbolja preporuka. Naša referentna lista uključuje neke od najznačajnijih domaćih i međunarodnih korporacija u oblasti industrije i konsaltinga, državne institucije, banke i međunarodne finansijske organizacije.

Stoga bi nam bilo veliko zadovoljstvo da nam ukažete svoje poverenje i dozvolite da Vam pokažemo zbog čega je Dekonta stekla poziciju koju ima. Uveren sam da ćemo nakon prvog realizovanog projekta opravdati renome koji imamo i siguran da ćete svaki sledeći put kada budete imali potrebu za uslugama iz naše delatnosti, prvo pomisliti na nas.

Još jednom Vam se zahvaljujem na vremenu koje ste odvojili da posetite našu prezentaciju i nadam se da smo Vam barem malo pomogli da pronađete ono što Vas je zanimalo.

S poštovanjem,
Aleksandar Ložajić
Direktor

Integrisana rešenja u zaštiti životne sredine