Usluge

Broj i profil naših kupaca najbolje govori o kvalitetu naših usluga. Dekonta je tržišni lider u oblasti auditinga životne sredine, prevencije i procene opasnosti od hemijskih udesa u velikim industrijskim postrojenjima. Korišćenjem internacionalnih znanja, tehnologija i iskustva Dekonta je u mogućnosti da uspešno odgovori na najširi spektar zahteva kupaca  u oblasti zaštite životne sredine

 

Naš stručni kadar čine renomirani stručnjaci, njihovo znanje i iskustvo u praksi donose našim klijentima sigurnost u kvalitet završenog posla. Koncept je baziran na razmatranju raspoloživih opcija, uz uvažavanje specifičnosti životne sredine, energetskih kapaciteta, ekonomskog potencijala i drugih karakteristika društva. U realizaciju usluga implementirano je sagledavanje zakonodavstva u oblasti zaštite šivotne sredine u Republici Srbiji koje je usaglašeno sa međunarodnim zakonskim obavezama.

 

Ukoliko su vam potrebne  naše usluge kontaktirajte nas i naš tim će vam pomoći da dođete do najboljeg rešenja. Stojimo Vam na raspolaganju.

Integrisana rešenja u zaštiti životne sredine